Onze Foodtrucks

 


 Benny:

Benny  is onze Volkswagen T3 transporter Pick up uit 1990.  Deze is door ons in 2017 helemaal omgebouwd tot de fooddtruck zoals deze nu is. Benny kwam uit Friesland en was een wit  bouwvakkers busje met een al aardig versleten motorblokje.  Hier is een gereviseerde 1.9 turbodiesel motor voor in de plaats gekomen waardoor Benny nu met gemak onze zware bbq trailers kan trekken. 

Benny gebruiken wij vooral op festivals en bruiloften omdat hij met zijn uitstraling en verlichting op het dak een super leuk festival stijl sfeertje neerzet.Leo:

Leo is onze meest recente aanwinst. Leo is een Volkswagen LT 35 uit 1996 die voorheen gebruikt is door Essent en ook in hun huisstijl kleur beplakt en gespoten was. In 2020 hebben wij deze aangeschaft en omgebouwd naar de mooie en stoere bus zoals nu. Leo beschikt over een groot verkoopluik, diverse koelingen, saladiere, spoelmeubel, ingebouwde grill en rvs meubels. 

Leo gebruiken we vooral op festivals, buurtkeukens en bedrijfscateringOns Hoofdkwartier en keuken

Sinds de zomer van 2020 zijn wij verhuisd naar een ander bedrijfspand in Almere, we waren serieus uit ons jasje gegroeid in de oude loods. We hebben nu een loods van 100m2 en een keuken van 35m2 die van alle gemakken voorzien is en waar wij volgens de Haccp regels en normen werken. Ons nieuwe pand is gevestigd aan de Radioweg 20 te Almere